Csak őt ajánlom, nem bánod meg!

Egyre több ismerősöm szájából esik ki az ismerőseim körében a derékfájás problémája. Én nem igazán foglalkoztam eddig ezzel a kérdéskörrel, de meg kell valljam őszintén, hogy ahogy látom, milyen nehézségekkel és fájdalmakkal küzdenek érdeklődni kezdtem náluk, hogy vajon miért is alakult ki ez a probléma. Valójában igen változó típusok, van köztük olyan, aki rendszeresen mozog, van olyan, aki mindent megtesz az egészségéért, vitaminokat szed, és van aki egyáltalán nem foglalkozik ezzel. Egyszóval arra jutottam, hogy a vitaminok köre nem lehet megoldás, a mozgás pedig rendszeres az életemben. Beszélgetni kezdtem velük, és el is döntöttem, hogy én egyáltalán nem fogom hagyni, hogy ez a probléma kialakuljon nálam. Minden lehetséges dolgot meg fogok tenni az egészségem megőrzése érdekében.

Éppen ezért keresgélni kezdtem a masszázs budapest vonzáskörzetében elérhető lehetőségeiről. Olyan szakembert kerestem aki professzionális megoldásokat kínál a derékfájás prevenció terén. El is találtam a Lamiris.hu oldalra, ahol láttam, hogy alternatív mozgás és masszázsterapeuta természetgyógyász végzettséggel várnak engem. Nem is haboztam, azonnal felvettem a terapeutával a kapcsolatot és nem kellett csalódnom.

Kedves fogadtatás, otthonos környezet és erős gyakorlati és elméleti tudás és tapasztalat fogadott. Megbeszéltük a testtartás hibáimat, hogy hogyan tudok rajta hatékonyan és hosszú távon eredményesen változtatni, hogy esetleg milyen tornát éri meg csinálnom otthon, minden nap 10-15 percben a derekam megerősítéséhez és masszázs kilazítás, majd izületi kimozgatás után szinte több kilóval könnyebbnek éreztem magam.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást, mert nem egyszerű masszázs budapest területén, hanem összetett és professzionális megoldás, olyan gyakorlati lehetőségekkel, melyek beilleszthetők a mindennapokba és hihetetlen eredményeket lehet elérni még egy egészséges szervezet esetében is akár hetek alatt. Abszolút érezhető a változás, és ami még inkább fontos, hogy nem fogok nehézségekkel küzdeni sem a derékfájás, sem pedig a gerincsérv területén.