Profi csapat, jó hangulat, gyors segítség, jó árak

A kedvenc csapatom, akik a céges munkánkat immáron közel két éve folyamatosan és töretlen lendülettel végig kísérik nem egy coaching csapat, de még csak nem is egy tanácsadó cég, akik minden pillanatban mellettem állnak és a legnehezebb döntési helyzetekben fogják a kezem, hanem bizony egy telefon szervíz csapat, akik az iphone javítás mesterei, az iszereles csapata. Persze ez sokak számára nagyon furcsán hangozhat, de én biztos vagyok benne, hogy ha például egy pályázat leadása előtti időszakban nem nyújtottak volna tökéletes és biztos, gyors és hatékony segítséget az adatmentés telefonról szolgáltatásukkal, akkor nem hogy új eszközparkunk nem lenne, de talán a fejlesztéseink nagy része sem, ami erre a pályázati fejlesztésre épült.

Sok cégvezető sajnos azt nem veszi figyelembe a kulcsemberek és a kulcs szolgáltatók megválasztásánál, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy a kis dolgokat sokszor milyen időtávan és milyen minőségben biztosítják számunkra, mert bár kétszáz esetben lehet, hogy nem lenne sorsfordító egy kijelzőcsere vagy az iphone javítás, de egyben igen, és ha akkor nincsen mellettünk a tökéletes és profi csapat, és nem biztosít számunkra maximális eredményt, akkor a egy olyan lehetőségtől esünk el, ami nem csak hogy megismételhetetlen, de valószínűleg az egész jövőbeli fejlődésünket és növekedésünket tönkre tudja tenni.

Éppen ezért én minden szolgáltatót hatalmas körültekintéssel és teljes vizsgálattal választok ki, közülük pedig legjobban az Iszereles csapatát imádom, mert velük élmény a közös munka, nem csak az eredmények. Annyira kedves és segítőkész, lelkiismeretes ez a kis csapat, hogy öröm hozzájuk betérni. Ajánlom őket bárki számára, mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak bennük és a munkájukban na és persze annak eredményében csalódni.