Ha megbízhatóságot keresel, nem csak papíron

Az ember, hogy ha sikeresen felépít egy céget bizony mindent megtesz azért, hogy ez a siker fenn is maradhasson, és egészen érzékeny kis receptorai keletkeznek arra vonatkozóan, hogy mi vagy mik lehetnek azok a pontok vagy tényezők, amik veszélyeztetik ezt a folyamatos sikert. Én nem igazán tűrök a cégnél semmilyen hanyatlást, sem egyéni, sem szervezeti szinten, de akár ide tudom sorolni a külső szakértőket és partnereket is, hiszen az ő munkájuk is nagyban meghatározza a céges működést, hiszen tönkre tudják tenni azt, amit nagyon nehéz és kitartó munkával én és a családom felépítettünk. Éppen ezért folyamatosan időközönként vizsgálódni kezdek a cég tekintetében a hatékonyság, a munkavégzés és a partnerek munkáját illetően, és bizony hogy ha problémákat találok, azokat megpróbálom gyorsan feloldani, de ha nem sikerül, akkor vagy új munkaerő vagy új partner után nézek. Ez első hallásra biztosan nagyon drasztikusnak hangzik, de alapjában véve a cég működése óta fennálló hét év alatt egyetlen külső partnertől válltam meg, az összes többi esetben új pozícióval vagy más munkakörrel meg tudtuk oldani a motivációhiányt és hatékonyságcsökkenést.

Most viszont az egyik fő szolgáltatómmal annyira nem voltam megelégedve, hogy nem hogy hatékonynak nem tudtam tartani a munkájukat, de belegondolva sajnos teljesen értéktelen volt a cég számára az egész tevékenységük. A munkavédelem ugyanis számomra nem csak egy fogalom, amit papíron meg kell tudni oldani, hogy a jogszabályoknak megfelelően működjünk, hanem bizony valódi és hatékony védelemre van szükségem, mert az építőipar én azt gondolom, hogy ezt kívánja meg.

A volt szolgáltató azonban nem tudta ezt teljesíteni hosszú távon, ezért új lehetőségek után néztem, és az egyik partnerünk ajánlatára fel is vettem a kapcsolatot a https://activesafety.hu/ csapattal, akik nem csak hogy szakmailag tökéletes és hatékony rendszert alakítottak ki nálunk, de a munkavédelmi oktatás terén is kimagasló eredményeket értek el, hiszen a munkavállalóink imádják és ismerik is a rendszert, ennek pedig biztosan meg lenne az eredménye egy-egy nem várt esemény kapcsán.